Sentinel Alarm

Beveiliging

Hét betrouwbare beveiligingsbedrijf Sentinel Alarm met meer dan 40 jaar ervaring en expertise.

 

Sentinel Alarm  is een beveiligingsbedrijf in Heemstede en Amstelveen en staat garant voor de veiligheid van woonhuizen, bedrijven en instellingen. Wij zorgen ervoor dat uw huis of kantoor veilig en weerbaar is tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. Sentinel Alarm  werkt alleen met NCP (Nationaal Centrum Preventie) goedgekeurde beveiligingsapparatuur. Tevens zijn wij een VEB-erkend (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) beveiligingsbedrijf.

Bij Sentinel Alarm  kunt u terecht voor allerlei verschillende vormen van beveiliging en  al uw professionele veiligheidsbenodigdheden.Wij geven uiteraard een kwaliteitsgarantie op al onze beveilingsproducten en diensten. U kunt er altijd van uitgaan dat wij uitsluitend het best mogelijke leveren aan zowel particulier als bedrijf

Ons beveiligingsbedrijf in de omgeving van Haarlem en Amsterdam zorgt er niet alleen voor dat uw huis of bedrijfspand volledig veilig is, maar wij hanteren ook duidelijke prijsafspraken voor al onze werkzaamheden. Dit voorkomt vervelende misverstanden achteraf en u weet vanaf stap één waar u aan toe bent. Dus ook op dat gebied bent u in veilige handen.

Als betrouwbaar erkend beveiligingsinstallateur bedrijf in beveiliging te Noord Holland zijn wij aangesloten bij officiële organisaties, die garant staan voor de kwaliteit van onze diensten en producten Fabrikanten kunnen hun beveiligingsproducten voor brand- en inbraakbeveiliging NCP/VEB laten registeren als teken dat ze aan de eisen voldoen. Sentinel Alarm gebruikt producten die voldoen aan deze eisen. U weet zeker dat uw veiligheid door ons goed geregeld wordt.

Na het aanleggen van de alarminstallatie krijgt u instructie en het beveiligingsbewijs voor politie en verzekeraar.

Sentinel Alarm is gespecialiseerd in:

GRATIS advies op maat nodig

meer informatie of

vrijblijvend een offerte aanvragen?

bel ons

Sentinel Alarm zorgt voor uw veiligheid

Dit doen wij al meer dan 40 jaar!

Wilt u onze laatste activiteiten volgen op FACEBOOK