Sentinel Alarm

Ontwerp uw alarmsysteem

Middels het driedelige stappenplan ontwerpt u eenvoudig in 5 tot 10 minuten tijd uw eigen Fullservice alarmsysteem. Wanneer wij uw ontwerp ontvangen zal deze nagelopen worden door één van onze projecteringsdeskundige. U ontvangt vervolgens binnen drie werkdagen uw persoonlijke offerte. Het naderhand aanpassen van uw ontwerp is geen enkel probleem.

Liever persoonlijk advies? maak een telefonische afspraak of neem direct contact op met onze beveiligingsexpert via 023 5291987. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Aanvragen

 • Stap 1/3: Basis informatie

  Met een huisdiervriendelijk alarmsysteem kunnen honden en katten, tot 22 kilo, vrij rondlopen zonder dat het alarm afgaat.
  Het alarmsysteem word speciaal geconfigureerd zodat activiteiten van kinderen mogelijk zijn terwijl het alarm is ingeschakeld.
  Analoog is de, standaard/ouderwetse, telefoonaansluiting. Digitaal betekend dat u belt via de internetverbinding. Dit wordt vaak "digitaal bellen" of "Voip" genoemd en zit in de meeste "alles in 1" of "internet +bellen" pakketten.
 • Stap 2/3: Ontwerp uw draadloze systeem!
 • Deur en raam beveiliging Om deuren en ramen te beveiliging bieden wij u de deur/raamsensoren aan. Deze intelligente sensoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en laten geen inbreker ongemerkt een deur of raam openen. Wij advsieren altijd een deur/raamsensor op de buitendeuren en ramen om een inbreker in een zo vroeg mogelijk stadium te singaleren.
 • Op welke deuren en ramen wilt u een deur/raamsensor?
 • Houd u rekening met opklimmogelijkheden naar een raam of balkon.
 • Houd u rekening met opklimmogelijkheden naar een raam of balkon.
 • Houd u rekening met opklimmogelijkheden naar een raam of balkon.
 • Houd u rekening met opklimmogelijkheden naar een raam of balkon.
 • Ruimte beveiliging
 • Om de ruimtes in uw huis te beveiliging bieden wij u de ruimtesensoren aan. Deze intelligente en meedenkende sensoren maken gebruik van geavanceerde infrarood technologie en registreren iedere beweging. Wij advsieren ruimtes waar een inbreker als eerste uw woning binnenkomt te voorzien van een ruimtesensor. Dit is vaak uw woonkamer, keuken of hal.
 • In welke ruimtes wilt u een ruimtesensor?
 • Stap 3/3: Voeg extra onderdelen toe aan het systeem

  De draadloze brandmelders worden gekoppeld aan het alarmsysteem. De brandmelders zijn altijd actief, dus ook als het alarm uitgeschakeld is. Bij een branddetectie zal de luide 120 decibel sirene direct in werking treden.
  De afstandbediening beschikt over een knop voor noodgevallen en het in/uit schakelen van systeem. Het formaat is vergelijkbaar met een autosleutel en hij past perfect aan uw sleutelbos. De afstandbediening kan erg praktisch zijn voor uw buren, kinderen of familie.
  De buiten flitslamp zal direct in werking treden bij een alarm melding. De lamp zorgt voor een afschrikkend effect, trekt de aandacht van omwonende en maakt het vinden van uw woning eenvoudiger